Det är en bra dag idag!
Mina tankar från natten.

Landstingsuppstart

Vi som debatterade landstingsfrågor.

Vi som debatterade landstingsfrågor.

Den 18 oktober träffades vi i samlingslokalen som min bostadsförening hyr ut för en billig kostnad, Tyvärr hade de fortfarande inte införskaffat blädderblock så diskussionerna blev återigen mest en diskussion utan att vi fick den struktur som vi förtjänade. JP hade försett sig med material från Landstinget och gjorde en föredragning om landstingets verksamhetsområden. Vi diskuterade fritt vad vi ville åstadkomma och den delen av diskussionen kändes fruktbar. Vi hittade några områden som vi skulle kunna utveckla, men så förde Erik in diskussionen på att vi hade folk som inte var pålästa på vad landstinget gör och landstingets ansvarsområden. Så det finns en hel del att göra där.

Frågan är hur vi kan gå vidare från denna delning av synen på hur vi skall arbeta. Lämpligtvis bör vi dela upp oss i två arbetsgrupper:

  • En grupp som fokuserar på vad vi vill. Detta bör vara förankrad i PPs principprogram. Här läggs grunden för vad vi skriver på vårt kampanjmaterial. Låt oss kalla denna sida för ”Offense”.
  • En grupp som finkammar de ansvarsområden som landstinget har idag, ser även på vad de andra partierna har för några ståndpunkter och ser till att vi har lämpliga svar på alla områden utom det som Offense har valt ut. Dessa svar är lämpliga att ha till hands när vi har kontakter med media och i debattsituationer. Denna sida blir då följaktligen ”Defense”.

Vi beslutade att hålla mötet i Storfors nästa gång. Kallelse går ut den vanliga vägen som massutskick via email.

Annonser

Inga kommentarer to “Landstingsuppstart”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: