Det är en bra dag idag!
Mina tankar från natten.

Frustrerad

Jag skall iväg och köra taxi snart, men vill bara dela med mig av mina tankar innan dess. Jag har följt händelsena i Iran och jobbat lite på tribute sidan i WeRebuild.EU. Hjälp mig och sök efter bilder på protester och demostrationer som sker utanför Irans gränser. De behöver stödet!

För jag följer många initierade twittrare om Iran på #IranElection och jag märker att de har fått för lite sömn och att de känner att de tysta demostrationerna inte leder till någon förändring, så tecken tyder på att de håller på att tappa sugen.

Är ryktet sant att 5000 hizbollah-soldater transporterades från Libanon till Iran en vecka innan valet så kan man nog utesluta en fredlig revolution. Och närmaste tiden kommer nog regimen i Iran skaffa sig kompetens att stänga ner Internet (även om ett rykte säger att iranska inrikesdepartementets IT-chef har omkommit i en ”trafikolycka”).

Det innebär att vi måste flytta över till ännu äldre teknik, och jobba med fax, vilket är i sig omöjligt att göra eftersom samtal ut och in ur landet är enkelt att stoppa och har redan stoppats.

Och här kommer vi till frustrationsdelen. Varför skall det vara så svårt att fixa enkla billiga satellitmodem som kopplar upp mot Internet?

Annonser

Inga kommentarer to “Frustrerad”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: